Om oss

Lingförbundet är en av Göteborgs största gymnastikföreningar med drygt 1600 medlemmar. Våra närmare 90 grupper håller igång i gymnastiksalar och idrottshallar runt om i Göteborg med omnejd.

Vi är en breddgymnastikförening med tävlingsverksamhet. Vi vill att du ska trivas med dig själv och oss. Att gympa är enkelt och naturligt och vi gör det ännu enklare genom att finnas nära din bostad, skola eller arbetsplats. Vi utbildar och fortbildar kontinuerligt våra ledare så att de kan erbjuda dig en väl anpassad och genomtänkt träning.

Lingförbundet är en förening inom Svenska Gymnastikförbundet som är en organisation med 226 000 (2015) medlemmar i cirka 1 100 föreningar över hela Sverige. Gymnastikförbundet är därmed ett av landets största idrottsförbund.

Lingförbundet står för ett växande utbud av olika träningsformer för vuxna och seniorer samt genomtänkt breddgymnastik för barn.

Viktigt för oss är också välutbildade ledare, kvalitet, gemenskap och glädje.