Ny grupp med förberedande truppgymnastik för barn födda 2012!

Skrivet: måndag juni 17, 2019

Inför höstterminen 2019 kommer Lingförbundet att starta upp en ny grupp med förberedande truppgymnastik i väster. Gruppen är för barn födda 2012 och de kommer att träna i Hovåsskolan på tisdagar kl 17-18.

Tanken med gruppen är att på ett roligt och inspirerande sätt träna gymnastikens grunder med målsättning att så småningom börja tävla på mindre distriktstävlingar.

Detta en grupp för barn som tycker att gymnastik är jätteroligt och på sikt vill tävla. Man ska våga prova nya övningar och vilja kämpa för att utvecklas och lära sig mer.

För att gå i gruppen behövs vissa förkunskaper. Man ska kunna göra en fin kullerbytta framåt och resa sig upp utan hjälp. Man behöver även våga springa fort och ha tillräcklig styrka för att kunna stå i "armhävningsposition".

Låter detta intressant och som en grupp som skulle passa ditt barn så är du varmt välkommen att göra en anmälan. Har du ytterligare frågor om gruppen så får du gärna kontakta oss på info@lingforbundet.se.