Skrivet: tisdag mars 1, 2016

En fantastisk tävlingsdag!

Bronsmedaljer och pokaler till Lingförbundets gymnaster i Kennedy Trupp Cup!

Lördagen den 27/2 var det gymnastiktävling i Angereds sporthall igen, denna gång Kennedy Trupp Cup.

Lingförbundet deltog med tre tävlande lag, ett lag från Påvelundsskolan och två från Björlandagården. Tjejerna och killarna är födda 2006-2009. Flera av dem har tävlat någon eller några gånger tidigare men för vissa gymnaster var detta den allra första tävlingen.

Efter en lång och spännande kvaltävling gick samtliga lag från Lingförbundet vidare till final. I finalen var konkurrensen stenhårt men alla tre lagen skötte sig strålande och fick fina placeringar. Ett av lagen lyckades vinna 3:e priset i fristående och fick åka hem med fina bronsmedaljer.

Alla gymnaster och ledare var trötta men glada efter en riktigt lång tävlingsdag. Nu ser vi fram emot fler spännande och roliga tävlingar!