Nyheter

Lingförbundets kansli har sommarstängt!

Skrivet: torsdag juni 27, 2019

Under vecka 27-32 har kansliet sommarstängt och det kommer att vara svårt att få tag på oss. Vi kommer inte att ha någon telefontid under denna period och det kommer att ta betydligt längre tid än vanligt att få svar på mail. Vi har därför sammanställt svar på några av de vanligaste frågorna och hoppas att det kan hjälpa dig så länge.

När börjar höstterminen?

  • Alla barngrupper, familjegympa, gympa kidz och truppgymnastik börjar vecka 37. Gruppträningen börjar vecka 36. Skulle det vara något undantag så kommer vi att maila ut information till den gruppen.

Hur vet jag att mitt barn fått en plats?

  • Alla barn som gått i Lingförbundets gymnastik under vårterminen har kvar sin plats även till hösten. Förutsatt att man inte meddelat att man ska sluta. Finns det lediga platser i en grupp eller om vi startat upp nya grupper så kommer vi att fylla på med barn från kön. Vi kommer att skicka ut en kallelse i augusti till alla som fått en plats. Får vi avbokningar så erbjuder vi platsen till nästa barn på kö. Får man en reservplats så kan det alltså ske ganska kort inpå terminsstart.

Hur anmäler jag mitt barn?

  • Anmälan gör du genom att fylla i ett formulär här på hemsidan. Till höger på startsidan finns en bild på två barn och knappen ”Anmäl ditt barn här”

Räcker det att låta bli att betala fakturan om man inte vill ha platsen?

  • Nej. Meddela oss så snart som möjligt via mail om du vet att ditt barn inte ska fortsätta. Vi har många barn på kö och då kan vi erbjuda någon annan platsen istället.

Får mitt barn lov att prova på gratis?

  • Nej. Man betalar för en plats i gruppen och då blir barnet även försäkrat.

Behöver jag anmäla mig för att vara med på gruppträningspassen?

  • Du är välkommen att prova på ett gruppträningspass gratis innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta att träna med Lingförbundet. Vill du det så kan du antingen fylla i en anmälan här på vår hemsida eller skicka ett mail till oss med följande kontaktuppgifter: Namn, personnummer, adress, telefonnummer och mailadress. Sedan skickar vi ut en faktura till dig.

Kan jag gå på vilket gruppträningspass jag vill?

  • Ja. Har du betalat din träningsavgift och medlemsavgift så är du välkommen att träna obegränsat på samtliga av Lingförbundets gruppträningspass.

Trevlig sommar!


Gratis sommargympa i Bergkristallparken!

Skrivet: måndag juni 24, 2019

Under vecka 26-29 leder Lingförbundet gruppträningspass i Bergkristallparken på onsdagar kl 18.00-19.00.

Passet riktar sig främst till vuxna och seniorer men barn från ca 10 år kan självklart följa med om de vill. Detta är ett perfekt sätt att hålla igång kroppen under sommaren. Ingen anmälan krävs och det räcker att du är på plats i parken strax före start. Du väljer själv om du vill delta vid ett eller flera tillfällen.

Lämplig klädsel är träningskläder och gympaskor. Det viktigaste är att du har bekväma kläder som du kan röra dig i. Vissa övningar kommer att göras liggande så ta gärna med en träningsdyna/matta eller en handduk som du kan ligga på.

Se länk nedan för karta samt mer info om aktiviteterna i Bergkristallparken.

https://goteborg.se/wps/portal/enhetssida/bergkristallparken/aktiviteter/!ut/p/z1/jY1ND4IwEER_0u7WSrkWRfArLSiR7sX0YAgJIAfjwV9v40ljNMxtkvdmgKEGHvy9bfytvQ6-C91xdJYiQ9pI2sYmVliYvVUit7gQCk4vwNJSkwwA5rRCXaSRKVOJuJsDT_HxIxqTUiQzxMyIaf4fgL_m34_ABV_99NcKDsDAo28u4AjGvqrqx1E_AWzwuS8!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/p0/IZ7_42G01J41K8O870QOMP72HP0CI7=CZ6_42G01J41K8O870QOMP72HP0C27=MEpage!0==/#Z7_42G01J41K8O870QOMP72HP0CI7

Varmt välkomna!


Ny grupp med förberedande truppgymnastik för barn födda 2012!

Skrivet: måndag juni 17, 2019

Inför höstterminen 2019 kommer Lingförbundet att starta upp en ny grupp med förberedande truppgymnastik i väster. Gruppen är för barn födda 2012 och de kommer att träna i Hovåsskolan på tisdagar kl 17-18.

Tanken med gruppen är att på ett roligt och inspirerande sätt träna gymnastikens grunder med målsättning att så småningom börja tävla på mindre distriktstävlingar.

Detta en grupp för barn som tycker att gymnastik är jätteroligt och på sikt vill tävla. Man ska våga prova nya övningar och vilja kämpa för att utvecklas och lära sig mer.

För att gå i gruppen behövs vissa förkunskaper. Man ska kunna göra en fin kullerbytta framåt och resa sig upp utan hjälp. Man behöver även våga springa fort och ha tillräcklig styrka för att kunna stå i "armhävningsposition".

Låter detta intressant och som en grupp som skulle passa ditt barn så är du varmt välkommen att göra en anmälan. Har du ytterligare frågor om gruppen så får du gärna kontakta oss på info@lingforbundet.se.