Skrivet: tisdag mars 17, 2020

Lingförbundets årsmöte den 30 mars är inställt pga Coronaviruset. Vi återkommer när ett nytt datum för mötet är satt.

Skrivet: fredag mars 13, 2020

Lingförbundet ställer in all gymnastik och gruppträning pga Coronaviruset!

Just nu råder det stor oro för Coronaviruset bland våra motionärer, ledare och gymnaster.

Efter ett möte med Riksidrottsförbundet under torsdagseftermiddagen meddelar Svenska Gymnastikförbundet att det är viktigt att även idrotten bidrar till att minska risken för smittspridning och följer beslut och rekommendationer från regeringen och Folkhälsomyndigheten.

Liksom många andra idrottsföreningar och gymkedjor beslutar Lingförbundets styrelse därför att ställa in samtliga grupper, såväl barngymnastik som gruppträning. Detta från och med idag, fredagen den 13 mars.

Vi vet inte hur det kommer att se ut framöver och kan därför i nuläget inte ge besked om när vi kommer att starta upp verksamheten igen. Inte heller om det är möjligt att förlänga terminen senare i vår. Lingförbundet kommer att hålla sig uppdaterade om utvecklingen och kommer att följa myndigheters och Riksidrottsförbundets rekommendationer.

Vi hoppas på överseende och tålamod under denna situation och vi kommer att hålla er informerade om situationen förändras.

Lingförbundets styrelse och kansli

Lingförbundets årsmöte, måndag 30 mars!

Skrivet: onsdag februari 12, 2020

Alla medlemmar är välkomna till Lingförbundets Årsmöte måndag 30 mars klockan 18.00 i Salming Arena. Rösträtt har de medlemmar som betalat sina avgifter och fyller lägst 16 år under mötesåret. Anmäl dig till info@lingforbundet.se senast 16/3 2020.