Nyheter

Fina prestationer och medaljer för Lingförbundets truppgymnaster på Västklassen!

Skrivet: måndag mars 25, 2019

Lördagen den 23 mars tävlade Lingförbundets truppgymnaster i tävlingen Västklassen. Trots lite trasslig uppvärmning för T2 lyckades gymnasterna i gruppen ladda om och tog hem ett guld på mattan och silver på trampetten.

I gruppen T1 har det börjat flera nya gymnaster som nu fick vara med och tävla för första gången. T1 tävlade på svårare övninar än de gjort tidigare och lyckades riktigt bra men tyvärr blev det inga medaljer denna gång.

Nästa tävling för både T1 och T2 blir Varbergsklassen 11-12 maj där vi önskar dem stort lycka till!

Årsmöte 28 mars kl 18.00 i Salming Arena!

Skrivet: måndag mars 4, 2019

Alla betalande medlemmar över 16 år är välkomna på Lingförbundets årsmöte 28/3. Du behöver anmäla dig senast 21/3 till info@lingforbundet.se.

Fantastiska insatser av Lingförbundets två lag som tävlade på UGG 23/2!

Skrivet: måndag mars 4, 2019

Lördagen den 23/2 ställde Lingförbundet upp med två lag på tävligen UGG. Båda lagen presterade jättebra och detta resulterade i två grensilverplatser och en andraplats totalt för gruppen T2. Stort grattis!