Lingförbundets våruppvisning 4-5 maj!

Skrivet: måndag maj 20, 2019

Helgen den 4-5 maj var det dags för Lingförbundets våruppvisningar. Massor av duktiga gymnaster fick chansen att visa upp vad de tränat på undet terminen, från våra yngsta familjegympagrupper till våra tävlingsgymnaster. Även Bamse var kom och hälsade på. Det blev en fantastiskt lyckad helg fylld med gymnastik, dans och rörelseglädje!

Stort tack till alla gymnaster och ledare som deltog och tack till alla er som kom och tittade på!!

Bamse hälsade på seniorgympan på Salming Arena!

Skrivet: tisdag maj 14, 2019

Att röra på sig är något som är viktigt oavsett ålder tycker Bamse. Tillsammans med Lingförbundets seniorer tränade han därför styrka och kondition på Salming Arena. Det var ett svettigt träningspass och Bamse blev mycket imponerad av våra duktiga motionärer!

Lingförbundet önskar er alla en riktigt Glad Påsk!

Skrivet: torsdag april 18, 2019

Vecka 16 + annandag påsk är det påsklov och därför ingen träning. Därefter är vi tillbaka som vanligt igen.