Nyheter

Ledare

Skrivet: fredag april 15, 2016

Ett stort grattis till vår fantastiska ledare Marianne som varit ledare i Lingförbundet i 40 år.

Ett stort grattis till vår fantastiska ledare Marianne som varit ledare i Lingförbundet i 40 år.

Hon har tilldelats årets Mary Berhamstipendiet på 4000.-


Skrivet: tisdag mars 1, 2016

En fantastisk tävlingsdag!

Bronsmedaljer och pokaler till Lingförbundets gymnaster i Kennedy Trupp Cup!

Lördagen den 27/2 var det gymnastiktävling i Angereds sporthall igen, denna gång Kennedy Trupp Cup.

Lingförbundet deltog med tre tävlande lag, ett lag från Påvelundsskolan och två från Björlandagården. Tjejerna och killarna är födda 2006-2009. Flera av dem har tävlat någon eller några gånger tidigare men för vissa gymnaster var detta den allra första tävlingen.

Efter en lång och spännande kvaltävling gick samtliga lag från Lingförbundet vidare till final. I finalen var konkurrensen stenhårt men alla tre lagen skötte sig strålande och fick fina placeringar. Ett av lagen lyckades vinna 3:e priset i fristående och fick åka hem med fina bronsmedaljer.

Alla gymnaster och ledare var trötta men glada efter en riktigt lång tävlingsdag. Nu ser vi fram emot fler spännande och roliga tävlingar!


Ledare

Skrivet: torsdag december 10, 2015

Inför terminsstarten ht 2016 söker vi fler som kan ta hand om våra barngrupper, gillar du barn och gillar du att röra på dig då har vi jobbet för dig. En eller ett par timmar i veckan är den tid du behöver avsätta, vi har färdigt lektionsmaterial

Inför terminsstarten hösterminensöker vi fler som kan ta hand om våra barngrupper, gillar du barn och gillar du att röra på dig då har vi jobbet för dig. En eller ett par timmar i veckan är den tid du behöver avsätta, vi har färdigt lektionsmaterial så det är bara att köra.
Hör av dig till info@lingforbundet.se, så berättar vi mer om oss.

Vi söker även gruppledare.