SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LINGFÖRBUNDET
Rörelseglädje och utmaning för barn och vuxna

Boka plats hos Lingförbundet - HT24
 

 

FAMILJEGYMNASTIK, BARNGYMNASTIK & TRUPPGYMNASTIK

Nya medlemmar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från och med den 1 juni kan nya medlemmar boka plats till höstterminen 2024.

 

Genom att klicka HÄR kommer du till bokningssidan. För att kunna boka en plats behöver du först logga in, detta gör du med hjälp av din mailadress. Du får då en kod skickad till dig via mail som du använder som lösenord. 
 
När du väl är inloggad kan du se Lingförbundets olika grupper, om gruppen är öppen för anmälan samt hur många lediga platser som finns kvar. Är alla platser redan bokade kan du välja att bevaka gruppen. Det innebär att du får ett mail om det skulle bli något avhopp och det blir en plats ledig. 
 
Vi önskar att ni respekterar de ålders- och nivåindelningar vi har satt. Skulle du boka ditt barn till en grupp anpassad för en helt annan ålder än den ditt barn har kan vi inte garantera att ni får behålla platsen. Samma sak gäller om du bokar en nybörjare till en fortsättningsgrupp och ledarna efter första gången känner att det inte kommer fungera. Vi vill ge barnen utmaningar kopplade till deras egna förutsättningar och har därför delat in våra grupper efter både ålder och kunskap.
 

 

Befintliga medlemmar

 

 

 

 

 

 

 

Befintliga medlemmar har förtur till platserna. Den 20/5 kommer vi att skicka ut ett aviseringsmail till alla våra befintliga medlemmar. I mailet får ni en länk till återanmälan och betalning för HT24. Vill man inte fortsätta nästa termin avsäger man sin plats via samma länk. 
 
Vill man byta till en annan grupp måste man först avboka sin plats och sedan via vår bokningssida anmäla sig till en annan grupp. Befintliga medlemmar som vill byta grupp kommer att få chans att göra det på bestämda datum (kommuniceras ut via mail, och det är då först till kvarn och i mån av plats gäller). 
 
 
 

 

GRUPPTRÄNING

Nya medlemmar

 

 

 

 
För gruppträningsmotionärer (vuxna) finns det ingen prioriteringsordning och man kan anmäla sig när man vill.
 
Antingen dyker man bara upp på träningen man vill delta på eller så kan man maila oss på info@lingforbundet.se för att anmäla sig. I gruppträningen har vi inte begränsat antal platser, alla är välkomna. 

 

 

Befintliga medlemmar

 

För befintliga medlemmar kommer det en avisering via mail i augusti 2024 inför terminsstart. I mailet får ni en länk för betalning inför HT-24. Vill man inte fortsätta nästa termin kan man tacka nej via samma länk. 
 
 
 
Följ oss på Sociala medier
Samarbetspartners