Det finns fortfarande platser kvar i många av höstens gruppen. In och anmäl ditt barn till gymnastik HT-20!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lingförbundet
Rörelseglädje och utmaning för barn och vuxna

Sommarstängt på kansliet
2020-07-03 16:00


Kansliet kommer att vara stängt under vecka 28-31. Det innebär att vi varken kommer att ha möjlighet att svara i telefon eller på mail under dessa fyra veckor. 


Har du frågor så ber vi dig att maila oss på info@lingforbundet.se och ha tålamod. Vi kommer att besvara dig när vi är tillbaka efter semestern. 


I augusti kommer kommer vi att skicka ut en kallelse till alla som har en plats i  Lingförbundets gymnastikgrupper HT-20. Terminen börjar vecka 37 för majoriteten av alla grupper. Gäller något annat så informeras ni om detta i kallelsen. 


Hur det blir med gruppträningen till hösten är ännu ovisst. Det beror helt på hur situationen med coronaviruset ser ut då. Då majoriteten av våra motionärer är över 70 år vill vi vara extra försiktiga för att inte bidra till en ökad smittospridning. Men vi hoppas såklart att läget förbättras och att vi i alla fall kan starta upp vissa grupper. Vi återkommer i augusti med information om hur det ser ut för gruppträningen HT-20.Slutligen vill vi önska er en riktigt härlig sommar!
Nyhetsarkiv
Utegympa i Askim2020-08-28 11:30
2020-07-03 15:47
 
Följ oss på Sociala medier
Samarbetspartners