SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LINGFÖRBUNDET
Rörelseglädje och utmaning för barn och vuxna

Välkommen till Lingförbundet!

Lingförbundet är en av Göteborgs största gymnastikföreningar med drygt 1300 medlemmar. Våra närmare 70 grupper håller igång i gymnastiksalar och idrottshallar runt om i Göteborg med omnejd.

 

Vi är en breddgymnastikförening med tävlingsverksamhet, och vi erbjuder familje-, barn- och ungdomsgymnastik samt truppgymnastik och gruppträning för vuxna. 

 

Vi vill att du ska trivas med dig själv och med oss. Vi utbildar och fortbildar kontinuerligt våra ledare för att erbjuda våra gymnaster och medlemmar välanpassade och genomtänkta träningar. 

 

Bokningen för HT-22 öppen för nya medlemmar
2022-06-16 14:14

Idag 16/6 har vi öppnat bokningen för nya medlemmar till höstens gymnastikgrupper. 

 

Vi erbjuder familje-, barn- och ungdomsgymnastik från nybörjarnivå till mer avancerad nivå. Läs mer om familjegymnastik här samt om barn- och ungdomsgymnastik på denna sida. 

 

På vår bokningssida finns information om grupper med lediga platser och det är där som du bokar in ditt barn i höstens grupper. 

 

Välkommen att maila oss på info@lingforbundet.se om det är några frågor. 

Bli ledare i Lingförbundet!
2022-06-14 14:24

Rekryteringen till höstens barn-, ungdoms- och truppgrupper pågår för fullt. Vi har grupper i hela Göteborg och söker ledare över 18 år. 

 

Är du intresserad av gymnastik eller rentav kanske gammal gymnast? Eller är du förälder med barn i någon av våra grupper och vill vara med som ledare? Ansök till Lingförbundet! 

 

Vi välkomnar både gymnastikkunniga och nya inom gymnastiken att ansöka om att bli ledare. Ledarskap från andra idrotter eller sammanhang är väldigt gångbart även inom gymnastiken, så tveka inte att söka även om du inte är så gymnastikkunnig. 

 

Läs mer om hur det är att vara ledare i Lingförbundet här och ansök via mail till info@lingforbundet.se 

 

Tillsammans tar vi gymnastik-Sverige framåt! 

Ledaravslutning VT-22
2022-06-10 15:26

Förra veckan, 2/6, hade vi ledaravslutning för vårterminen 2022 för våra ledare och kunde äntligen ha en fysisk sådan efter pandemin. Alla ledare som hade möjlighet att komma var välkomna och ca 25 ledare kom på träffen.  

 

Under kvällen serverades buffé och ledarna fick sedan i lag köra en 5-kamp. Efter lite quiz och olika stafetter korades ett vinnande lag och därefter delades även vårens ledarpresent ut. 

 

En väldigt rolig och lyckad kväll som helt klart gav mersmak! 

Boka plats för höstterminen 2022!
2022-05-31 13:58

Den 16 juni öppnar vi bokningen för nya medlemmar inför höstterminens familj- och barngymnastikgrupper. Många grupper är populära och platserna går åt snabbt, så se till att vara redo den 16/6. 

 

Som ny medlem bokar du plats via vår bokningssida, där du redan nu kan se alla våra grupper med träningsdag, tid, plats samt antal lediga platser.

 

När bokningen har öppnat 16/6 behöver du först logga in på bokningssidan för att kunna boka plats. Inloggningen sker med hjälp av din mailadress och en engångskod som du får skickad till dig via mail när du påbörjar inloggningen. Väl inloggad kan du sedan boka in ditt barn i någon av våra grupper där det finns lediga platser. 

 

Vissa av våra nya grupper inför hösten är redan nu öppna för bokning, se vilka och boka plats på bokningssidan. 

 

Befintliga medlemmar aviseras om plats för höstterminen via mail den 1 juni. I mailet får ni en länk till återanmälan och betalning för HT-22. Vill man inte fortsätta nästa termin avsäger man sin plats via samma länk. 

 

Välkomna till en ny gymnastiktermin med Lingförbundet! 

 

Slutdatum gruppträning VT-22
2022-05-16 14:42

Nu närmar vi oss de sista veckorna för vårterminens gruppträningar och här nedan listar vi slutdatum för samtliga pass för terminen. 

 

 • Efit - Eklandaskolan tisdagar - 31/5
 • Efit - Eklandaskolan torsdagar - 2/6
 • Gympa - Gunnestorp måndagar - 2/5
 • Zumba - Hagaskolan måndagar - 23/5
 • Gympa, yoga - Hagaskolan tisdagar - 17/5
 • Zumba - Hagaskolan torsdagar - 19/5  
 • Gympa - Kärralund måndagar - 23/5
 • Gympa - Kärralund onsdagar - 25/5 
 • Gympa - Rosendal torsdagar - 19/5
 • Gympa - Salming Arena mån, ons, fre - 3/6
 • Utegympa - Askimsbadet mån, ons - 22/6

Höstterminen drar sedan igång v. 36 - välkomna att gympa med oss då! 

Zumba inställd torsdag 12/5
2022-05-11 13:33

På grund av elarbeten är zumban inställd på Hagaskolan torsdag 12/5. 

 

Nästa vecka, 19/5, är allt som vanligt igen och då är det även sista gången för denna termin för zumban. 

Bokningsöppning HT-22
2022-05-10 17:31
Snart öppnar vi bokningen för höstterminens alla gymnastikgrupper för barn och ungdom!  
 
Här samlar vi några viktiga datum att ha koll på inför bokningsöppningen: 
 
 • 16 maj - samtliga grupper blir synliga på bokningssidan. Det går då att sätta upp sig på bevakningslistan om man är ny medlem och intresserad av specifik grupp.

 • 1 juni - befintliga medlemmar får avisering via mail med länk för återanmälan och betalning för höstterminen. Vill man inte fortsätta nästa termin avsäger man sin plats via samma länk. 

 • 11-15 juni - bokningsfönster för befintliga medlemmar som önskar byta grupp (observera att detta enbart är möjligt i mån av plats). 
   
 • 16 juni - bokningen öppnar för nya medlemmar.

Välkomna till en ny gymnastiktermin med Lingförbundet! 

Mary Berghamnstipendiet 2021
2022-04-27 10:36
Från vänster: Ordförande Karin Hörberg, Marlene Sengpiel och Ida Eldh.

Vid Lingförbundets årsmöte den 21/4 tilldelades mottagarna av Mary Berghamnstipendiet för det gångna verksamhetsåret 2021.

 

Stipendiaterna för föregående verksamhetsår är ledarna Marlene Sengpiel och Ida Eldh. Båda har visat stort engagemang för gymnastiken och driv i sina respektive grupper, och uppskattas varmt som ledare av gymnaster, föräldrar och Lingförbundet. 

 

Marlene tränar grupper på Eklandaskolan och Ängåsskolan, och Ida tränar truppgruppen T1. 

 

För att läsa mer om Mary Berghamnsstipendiet, klicka här

 

För att ta del av information från årsmötet, vänligen kontakta kansliet på info@lingforbundet.se 

 
Följ oss på Sociala medier
Samarbetspartners