SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
LINGFÖRBUNDET
Rörelseglädje och utmaning för barn och vuxna

Välkommen till Lingförbundet

Lingförbundet är en av Göteborgs största gymnastikföreningar med runt 1000 medlemmar. Vi har drygt 60 olika grupper som håller igång i gymnastiksalar och idrottshallar runt om i Göteborg med omnejd.

 

Vi är en breddgymnastikförening med tävlingsverksamhet, och vi erbjuder familje-, barn- och ungdomsgymnastik samt truppgymnastik och gruppträning för vuxna och seniorer. 

 

Vi vill att du ska trivas med dig själv och med oss. Vi utbildar och fortbildar kontinuerligt våra ledare för att erbjuda våra gymnaster och medlemmar välanpassade och genomtänkta träningar. 

 

Välkommen att träna med Lingförbundet!

Inställd Zumba 23 februari!
2023-02-23 09:45

Dagens Zumbapass i Haga måste tyvärr ställas in på grund av sjukdom.

Sportlov vecka 7
2023-02-06 11:32

Nästa vecka är det sportlov och då är det träningsuppehåll för alla våra gymnastikgrupper med undantag för utomhusgymnastiken. 

 

Samtliga gymnastikgrupper drar igång igen med start från och med måndag 20/2. 

 

Ha ett riktigt fint sportlov! 

Lingförbundets årsmöte 2023
2023-01-30 10:25

Torsdagen den 30 mars kl 18.00 är det dags för Lingförbundets årsmöte för verksamhetsår 2022. Mötet hålls i Salming Arena.

 

Alla Lingförbundets medlemmar som har betalat sin medlemsavgift för 2023 är välkomna att delta på årsmötet. Detta gäller samtliga motionärer i vår gruppträning, föräldrar till barn i våra familjegympagrupper samt alla ledare. Som medlem har man rösträtt och möjlighet att tycka till på årsmötet. 

 

Du som medlem anmäler dig till årsmötet genom att klicka på denna länk och fylla i dina uppgifter. 

 

Vi söker nya styrelsemedlemmar till vår styrelse och om du är intresserad av att engagera dig är du varmt välkommen att söka. Styrelsen har möte en gång i månaden (ca 1 h per möte) och diskuterar verksamheten, utveckling och andra frågor som rör Lingförbundet. 

 

Är du intresserad av att sitta i styrelsen? Maila oss på info@lingforbundet.se och anmäl intresse så hjälper vi dig vidare.

 

Välkomna till årsmötet!

Telefontiden inställd pga sjukdom
2023-01-24 09:51

På grund av sjukdom har vi inte möjlighet att svara i telefon. 

Vi besvarar mail men ber om förståelse för att det kan ta lite extra tid ett tag framöver.

 

Telefontid stängd tisdag 17/1
2023-01-17 09:51

Idag är vår telefontid stängd pga sjukdom, välkomna att maila oss på info@lingforbundet.se istället. 

Information terminsstart VT23
2023-01-09 11:34

Nu närmar vi oss vårterminens start och här kommer samlad information till alla våra gymnaster och motionärer. 

 

Gruppträningen för vuxna startar igång vecka 3, med start för alla grupper mellan 16-20/1. 

 

Barn-, ungdoms- och truppgymnastiken startar igång veckan efter, vecka 4 med start för alla grupper mellan 23-29/1. 

 

Ladda gärna ner appen SportAdmin för att inte missa något och enkelt få alla utskick från både kansliet och ledarna i er grupp. I appen kan man också smidigt anmäla om ens barn är sjukt och inte närvarar på träningen. Appen finns i Google Play för Android och i AppStore för iPhones.

 

Besök också gärna vår webbshop hos Stadium och beställ hem föreningskläder till förmånliga priser. Det finns kläder för barn, ungdom, dam och herr - allt från T-shirts och linnen till tights och väskor. 

 

Varmt välkomna till en rolig och utvecklande gymnastiktermin med oss! 

 

Tack för hösten och God Jul!
2022-12-19 11:24

Nu när höstterminens träningar är avslutade vill vi passa på att tacka alla våra gymnaster, motionärer, ledare och föräldrar för den gångna terminen! Tillsammans är vi Lingförbundet och vi hoppas att ni har utvecklats och haft roligt tillsammans med oss. 

 

Kansliet har julstängt halva v. 51, v. 52 och 1. Vi har ingen telefontid och kommer svara begränsat på mail under dessa veckor. 

 

Vecka 2 öppnar vi telefontiden igen på tisdagar kl. 10.00-12.00. 

 

Vecka 3 startar gruppträning för vuxna igång igen och vecka 4 drar alla barn-, ungdoms- och truppgrupper igång. Mer information kommer via mail i början av 2023. 

 

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Lingförbundet!

Bokning VT23 nu öppen för nya medlemmar
2022-12-12 08:00

Från och med idag 12/12 kl. 08.00 öppnar vi bokningen för nya medlemmar för vårterminen 2023.

 

Välkommen att boka in er i våra grupper via vår bokningssida (i mån av plats).

Lingförbundet söker nya ledare inför VT23
2022-12-02 09:48

Skulle du eller någon du känner vara intresserad av att bli ledare hos Lingförbundet? Inför vårterminen 2023 söker vi både huvudledare och hjälpledare till några av våra grupper.

 

Som ledare i vår förening ansvarar du för att barnen har en rolig, utvecklande och säker gymnastiklektion. Vi jobbar i ledarteam med en huvudledare och en eller flera hjälpledare i varje grupp. Huvudledaren är den som har det huvudsakliga ansvaret för att planera och genomföra lektionerna, registrera närvaro och ha kontakt med föräldrarna.

 

Som ledare måste du inte ha någon gymnastikerfarenhet sedan tidigare, även om det såklart är en fördel om du har någon typ av erfarenhet från barn- och ungdomsidrott. Lingförbundet erbjuder dig introduktion och vi bekostar även Gymnastikförbundets utbildningar för våra ledare. Vi tillhandahåller även förslag på träningsplaneringar och stationer för att underlätta för våra nya ledare.  

 

Alla ledare får ett litet arvode för de lektioner man är med på. Huvudledarna får ett lite högre arvode eftersom de har ett större ansvar. Föräldrar som också är ledare får dessutom 30% rabatt på sitt/sina barns träningsavgift.

 

Låter detta intressant så är du välkommen att höra av dig till oss på info@lingforbundet.se. Du kan även läsa mer om vad det innebär att vara ledare i Lingförbundet här

 

Just nu behöver vi i första hand ledare till följande grupper:

 

Eklanda söndag 9.45-10.30 Familjegympa Hjälpledare sökes  
Eklanda söndag 10.30-11.30 Bas 1 Hjälpledare sökes  
Haga (Hagahuset) söndag 11.00-11.45 Familjegympa Vuxen huvudledare sökes  
Haga (Hagahuset) söndag 12.00-12.45 Familjegympa Vuxen huvudledare sökes  
Haga (Hagahuset) söndag 14.00-15.00 Bas 2 Vuxen huvudledare sökes  
Kärralund tisdag 17.00-18.00 Bas 1 Huvudledare och hjälpledare sökes  
Torshallen söndag 10.00-10.45 Familjegympa Vuxen huvudledare samt hjälpledare sökes  
Torshallen söndag 11.00-12.00 Bas 1 Vuxen huvudledare samt hjälpledare sökes  
 
Följ oss på Sociala medier
Samarbetspartners