Nyheter

Årsmötet 28/3

Skrivet: fredag mars 29, 2019

På Lingförbundets årsmöte den 28 mars valdes Niklas Sandén till ny ordförande. Niklas har suttit som vice ordförande och vi önskar honom stort lycka till i sin nya roll. Niklas hittar man också som ledare för qigong i Haga på onsdagar. Vi tackar avgående ordförande Alexandra Derle för sitt goda ledarskap under flera år i föreningen. Vi är glada över att få behålla henne som gruppträningsledare i Haga.

Två nya ledarmöter valdes in i styrelsen. Erica Wallenius har varit med i föreningen under många år. Först som gymnast, sedan barnledare och gruppträningsledare. Erica har också tidigare varit med i styrelsen och vi välkomnar henne tillbaka. Marianne Bröns är sedan några åt tillbaka en av våra gruppträningsledare i Haga och har en gedigen erfarenhet av friskvård och motionsgymnastik. Vi önskar henne varmt välkommen!

Vi tackar alla medlemmar som deltog på årsmötet och ser fram emot ett nytt härligt gymnastikår med Lingförbundet!


Fina prestationer och medaljer för Lingförbundets truppgymnaster på Västklassen!

Skrivet: måndag mars 25, 2019

Lördagen den 23 mars tävlade Lingförbundets truppgymnaster i tävlingen Västklassen. Trots lite trasslig uppvärmning för T2 lyckades gymnasterna i gruppen ladda om och tog hem ett guld på mattan och silver på trampetten.

I gruppen T1 har det börjat flera nya gymnaster som nu fick vara med och tävla för första gången. T1 tävlade på svårare övninar än de gjort tidigare och lyckades riktigt bra men tyvärr blev det inga medaljer denna gång.

Nästa tävling för både T1 och T2 blir Varbergsklassen 11-12 maj där vi önskar dem stort lycka till!


Årsmöte 28 mars kl 18.00 i Salming Arena!

Skrivet: måndag mars 4, 2019

Alla betalande medlemmar över 16 år är välkomna på Lingförbundets årsmöte 28/3. Du behöver anmäla dig senast 21/3 till info@lingforbundet.se.