Nyheter

Ny grupp med förberedande truppgymnastik för barn födda 2011-2012!

Skrivet: måndag juni 17, 2019

Inför höstterminen 2019 kommer Lingförbundet att starta upp en ny grupp med förberedande truppgymnastik i väster. Gruppen är för barn födda 2011-2012 och de kommer att träna i Hovåsskolan på tisdagar kl 17-18.

Tanken med gruppen är att på ett roligt och inspirerande sätt träna gymnastikens grunder med målsättning att så småningom börja tävla på mindre distriktstävlingar.

Detta en grupp för barn som tycker att gymnastik är jätteroligt och på sikt vill tävla. Man ska våga prova nya övningar och vilja kämpa för att utvecklas och lära sig mer.

För att gå i gruppen behövs vissa förkunskaper. Man ska kunna göra en fin kullerbytta framåt och resa sig upp utan hjälp. Man behöver även våga springa fort och ha tillräcklig styrka för att kunna stå i "armhävningsposition".

Låter detta intressant och som en grupp som skulle passa ditt barn så är du varmt välkommen att göra en anmälan. Har du ytterligare frågor om gruppen så får du gärna kontakta oss på info@lingforbundet.se.


Lingförbundets våruppvisning 4-5 maj!

Skrivet: måndag maj 20, 2019

Helgen den 4-5 maj var det dags för Lingförbundets våruppvisningar. Massor av duktiga gymnaster fick chansen att visa upp vad de tränat på undet terminen, från våra yngsta familjegympagrupper till våra tävlingsgymnaster. Även Bamse var kom och hälsade på. Det blev en fantastiskt lyckad helg fylld med gymnastik, dans och rörelseglädje!

Stort tack till alla gymnaster och ledare som deltog och tack till alla er som kom och tittade på!!


Bamse hälsade på seniorgympan på Salming Arena!

Skrivet: tisdag maj 14, 2019

Att röra på sig är något som är viktigt oavsett ålder tycker Bamse. Tillsammans med Lingförbundets seniorer tränade han därför styrka och kondition på Salming Arena. Det var ett svettigt träningspass och Bamse blev mycket imponerad av våra duktiga motionärer!