Nyheter

Grattis till Mary Berghamnstipendiet!

Skrivet: fredag mars 29, 2019

På Lingförbundets årsmöte den 28 mars fick två av våra ledare, Marie Erlandsson och Sara Wiksén, ta emot Mary Berghamns stipendium.

Motiveringen löd såhär:

"Ni har under många år med glädje och engagemang bedrivit gymnastik för barn i varierande åldrar i Lerlyckeskolan. Ni har bidragit till att många barn har hittat rörelseglädje och nyfikenhet inom gymnastiken och därför fortsätter år efter år hos oss i Lingförbundet. Ni har kontinuerligt strävat efter att förbättra ert ledarskap både genom externa utbildningar men också via Lingförbundets interna inspirationskurser. Med positiv energi och gedigen kunskap ger ni ett stort antal barn möjlighet att ha roligt och utvecklas på sin egen nivå varje vecka i gymnastiken."

Vi önskar Marie och Sara stort grattis och lycka till!


Årsmötet 28/3

Skrivet: fredag mars 29, 2019

På Lingförbundets årsmöte den 28 mars valdes Niklas Sandén till ny ordförande. Niklas har suttit som vice ordförande och vi önskar honom stort lycka till i sin nya roll. Niklas hittar man också som ledare för qigong i Haga på onsdagar. Vi tackar avgående ordförande Alexandra Derle för sitt goda ledarskap under flera år i föreningen. Vi är glada över att få behålla henne som gruppträningsledare i Haga.

Två nya ledarmöter valdes in i styrelsen. Erica Wallenius har varit med i föreningen under många år. Först som gymnast, sedan barnledare och gruppträningsledare. Erica har också tidigare varit med i styrelsen och vi välkomnar henne tillbaka. Marianne Bröns är sedan några åt tillbaka en av våra gruppträningsledare i Haga och har en gedigen erfarenhet av friskvård och motionsgymnastik. Vi önskar henne varmt välkommen!

Vi tackar alla medlemmar som deltog på årsmötet och ser fram emot ett nytt härligt gymnastikår med Lingförbundet!


Fina prestationer och medaljer för Lingförbundets truppgymnaster på Västklassen!

Skrivet: måndag mars 25, 2019

Lördagen den 23 mars tävlade Lingförbundets truppgymnaster i tävlingen Västklassen. Trots lite trasslig uppvärmning för T2 lyckades gymnasterna i gruppen ladda om och tog hem ett guld på mattan och silver på trampetten.

I gruppen T1 har det börjat flera nya gymnaster som nu fick vara med och tävla för första gången. T1 tävlade på svårare övninar än de gjort tidigare och lyckades riktigt bra men tyvärr blev det inga medaljer denna gång.

Nästa tävling för både T1 och T2 blir Varbergsklassen 11-12 maj där vi önskar dem stort lycka till!